Energy Booster -yrityksille

Energy Booster on kehitetty nostamaan työtiimin energiatasoja ja sitä kautta parantamaan tiimin tuottavuutta. Palvelu koostuu liikunnasta, meditaatioharjoituksista ja ravinteikkaasta smoothiesta. Nämä asiat toistetaan aamuisin jokaisena työpäivänä. Tulemme työpaikallenne, joten teidän ei tarvitse lähteä minnekkään. Räätälöimme myös juuri teille sopivan kokonaisuuden!

Autamme intohimoisesti ihmisiä voimaan paremmin ja parantamaan heidän elämänlaatua. Tämä on pohja meidän työlle. Mietimme jatkuvasti; miten voimme tehdä asioita paremmin ja tehokkaammin, jotta asiakkaamme hyötyisivät mahdollisimma paljon.


Miten Energy Booster hyödyttää yritystä?

Sairastelevat työntekijät tulevat yritykselle kalliiksi. Yksi poissaolopäivä maksaa keskimäärin 300 - 350€. Jos satsaa päivittäin terveyteen ja hyvinvointiin, vaikka vain 25 min/päivä (melkein 3h/viikko), vähentää tämä mitä luultavammin sairastelua. Eli jos palvelun avulla saa vähennettyä sairaspoissaoloja viidestä prosentista neljään prosenttiin, tarkoittaa tämä 20 hengen yrityksessä jonka työntekijöiden bruttopalkka on 3000€, noin 10 000€ säästöjä.

Paitsi että palvelun avulla säästyy mitä luultavammin sairaspoissaolorahaa, tuo tämä lisää energiaa tiimiin joka johtaa tuottavampaan tekemiseen ja lopulta parempiin tuloksiin.

Kun ihmiset pääsevät tekemääm konkreettisia toimia parempaa tulevaisuutta kohti, luo tämä paremman yhteenkuulumisen tunteen ja tiiviimpää tiimityöskentelyä. Pyrimme siis palvelulla nostamaan me - henkeä. Palvelu vaikuttaa myös työn ulkopuolella!


Miten Energy Booster nostaa tuottavuutta?

Lähestymme tuottavuuden lisäämistä perusasioista - liikkeen, mielen ja ravinnon kautta. Näillä asioilla pystymme tehostamaan jaksamista, fokusta ja hyvää oloa pitkällä aikavälillä. Nämä eivät korvaa, usein työn ulkopuolella tapahtuvaa, liikuntaa, syömistä ja unta, mutta on hyvä lisä ja vaikuttaa usein myös siihen miten vapaa-ajalla panostaa hyvinvointiin.

Liikunta

Palvelu alkaa liikunnalla joka nostaa sykettä ja herättää kehon. Liikunta, varsinkin päivittäinen liikunta pitää energiatasoja korkealla pitkällä aikavälillä. Liikunta ehkäisee monia sairauksia ja vaivoja. Energiatasot nousevat kun veri alkaa kiertämään kehossa, ja happea alkaa virrata verenkierron mukana aivoihin. Liikunta parantaa kognitiivisia kykyjä ja nostaa hyvän olon hormoonitasoja.

  • Nostaa energiatasoa
  • Pitää kehon kunnossa
  • Vähentää sairauksia

Meditaatio

Meditaatio on oiva stressinhallinta keino. Usein toistettuna meditaatiolla saadaan lisättyä fokusta, parannettua tunteidenkäsittelyä ja ennaltaehkäisemään loppuunpalamista. Meditaatiolla saadaan “siivottua” pääkoppa, ja voidaan keskittyä paremmin taklaamaan työpäivän haasteita.

  • Ennaltaehkäisee loppuunpalamista
  • Lisää fokusta
  • Parantaa tunteidenkäsittelyä

Ravinto

Pisteenä i:n päälle, palveluun kuuluu runsasravinteinen smoothie. Smoothie nostaa energiatasoa mm. monipuolisten vitamiinien avulla. Pieni välipala pitää tasaista verensokeritasoa yllä, joka auttaa jaksamaan lounaaseen asti. Kun verensokerit laskevat alas, laskee sen mukana myös tuottavuus ja fokus. Sitäpaitsi lounaalle meneminen todella nälkäisenä tarkoittaa usein huonoja valintoja. Tarjoamme joka päivälle erilaisen, itsetehdyn smoothien. Pitää kuitenkin muistaa ettei smoothie korvaa kunnollista aamupalaa!

  • Pitää energiatasoa yllä
  • Verensokerit pysyvät tasaisella tasolla
  • Vältyt lounaan ähkyltä

Energy and persistence conquer all things - Benjamin Franklin


Monet vastaukset haasteisiin liittyvät usein perusasioihin: uneen, ravnitoon ja liikuntaan. Energy Booster -palvelulla voimme vaikuttaa hieman kaikkiin. Se on sanomattakin selvää ettei lyhyt meditaatio korvaa liian vähäistä yöunta, tai smoothie kunnon ateriaa, mutta tämä pieni lisä saattaa olla juuri se, mitä työtiimi tarvitsee, jotta voisitte nostaa tasoa. Palvelun pituus on 25 min ja olemme keskittyneet tekemään harjoitteet mahdollisimman tehokkaasti.


Aikaa menee vain 25 minuuttia


Tarjoamme uusille asiakkaille mahdollisuuden kokeilla palvelua viikon ajan ilmaiseksi! Voitte ensimmäisen viikon jälkeen arvioida, että onko palvelu teille sopiva vai ei. Tulemme teidän luokse joka aamu nostamaan energiatasoanne. Uskomme että palvelusta on hyötyä, ainoastaan jos yllä mainitut asiat toistetaan tarpeeksi usein.


Ensimmäinen viikko veloituksetta


Ne asiat jotka teet aamulla, määrittävät sen miten loppupäivä sujuu. Aamulla kannattaa siis panostaa juuri näihin asioihin! Tiedämme että rutiineista kiinnipitäminen on haasteellista ja vaatii energiaa. Ulkoista tämä taakka siis meille - teidän ei tarvitse käyttää energiaa ohjelman suunnitteluun ja ylläpitämiseen!


Ne asiat jotka teet aamulla, määrittävät sen miten loppupäivä sujuu


Tilaa meidät nostamaan tiiminne energiatasoa, tuottavuutta ja sitämyötä parantamaan tuloksianne! Palvelemme teitä pääkaupunkiseudulla ja palvelu kannattaa sijoittaa klo 06:00 - 10:00 välille. Ottakaa yhteyttä niin voimme keskustella palvelusta lisää teidän tarpeiden näkökulmasta.

Ota yhteyttä