Liikuntapäivät

Tarjoamme kouluille, seuroille ja muille ryhmille räätälöityjä liikuntatunteja ja -päiviä ja palveluita joihin kuuluu varusteet ja liikunnanohjaus. Toimimme pääsääntöisesti uudellamaalla. Tarjoamme monipuolisia liikunta-aktiviteetteja.


Tuomme liikunnan luoksenne. Hoidamme kaiken varusteista ammattitaitoiseen liikunnanohjaukseen.


Voitte itse valita aktiviteetit laajasta valikoimastamme. Mikäli ette ole varmoja aktiviteettien sopivuudesta, autamme teitä mielellämme puhelimitse tai sähköpostitse. Alla nopea esittely aktiviteeteista.


Teamwork

Teamworkissa haastetaan ryhmän yhteistyökykyjä. Nämä pulmat vaativat päättelyä, tiimityöskentelyä ja luottamusta. Teamwork sopii niin 7 vuotiaille kuin aikuisillekin. Räätälöimme teamwork- tehtävät ryhmän iän mukaan.


Pallopeli MIX

Pallopeli MIX koostuu hieman harvinaisemmista pallopeleistä. Suunnittelemme pallopelit ryhmän iän ja tason mukaan. Pallopelejä voidaan pelata hyvällä säällä ulkona tai sisällä liikuntasalissa.


Aarrejahti

Aarrejahdissa ryhmä joutuu ratkomaan pulmia löytääkseen lisää johtolankoja jotka lopulta johtavat mahtavalle herkkuaarteelle. Aarrejahti voidaan järjestää niin ulkona kuin esimerkiksi koulurakennuksen sisällä.


Kaupunkitaistelu

Rakennamme liikuntasaliin sokkeloisen kaupunkitaisteluradan. Kaupunkitaistelu on lipunryöstöä muistuttava peli, jossa tavoitteena ryöstää vastusajajoukkueen lippu. Samalla pyritään polttamaan vastustajajoukkueen pelaajia pehmeillä palloilla.


Sumopaini sumopuvulla

Sumopaini on hulvattoman hauska laji jossa tavoitteena saada vastustaja joko kaatumaan tai työnnettyä ringistä ulos. Painissa käytetään suurta, pehmeää sumopukua, joten kaatuminen ei satu!