Kotijumppa

Tarvitsetko tukea liikunnallisempaan arkeen, fysioterapeutin antaman treeniohelman harjoitteiden kanssa tai seuraa ja hyvää mieltä? Funktumin kotijumppa tarjoaa tähän ratkaisun. Tulemme luoksesi jolloin sinun ei tarvitse lähteä erikseen kuntosalille ja pidämme huolen siitä, että jumppa on juuri sinulle sopiva. Samalla hoituuu kodin pikku jutut joissa saatat tarvita apua kuten raskaan esineen nostaminen hyllylle.

Mitä palveluun kuuluu?

Palvelu koostuu 45 minuutin jumppa-osuudesta jonka jälkeen 15 minuuttia käytetään keskustelemiseen ja viikon läpikäyntiin tai jonkin kodin pikkuaskareen suorittamiseen. Suunnittelemme jumppaohjelman asiakkaan tarpeen mukaan ja seuraamme menoa viikoittain.

Palvelu sopii sinulle jos:

  • Haluat pitää huolta fyysisestä kunnostasi muttet ole varma siitä mikä on paras tapa
  • Haluaisit jumpata mutta olet epävarma ja tarvitset tukea
  • Haluat hyvää seuraa ja iloa viikkoon

Mitä jumpassa tehdään?

Jumppa alkaa kevyellä alkulämmittelyllä. Tämän jälkeen tehdään turvallisia, oman kehonpainon harjoitteita jotka sopivat juuri sinulle. Kehonpainoharjoittelun lisäksi käytämme kuminauhoja jotka vahvistavat tukielimistöä. Lopuksi kevyt venyttely joka pitää kehon notkeana ja virkeänä. Suunnittelemme jumpan aina tapauskohtaisesti.

Miksi juuri meidän palvelu?

Olemme luotettavia ja pyrimme aina antamaan kaikkemme asiakkaan auttamiseen. Ohjaajamme ovat koulutettuja liikunnan-alan ihmisiä joilla on runsaasti kokemusta ihmisten liikuttamisesta. Me olemme jotta sinä voisit mahdollisimman hyvin!

Vi talar också svenska!